setTimeout(function(){ if(window.location.href.indexOf('route=checkout/success')>-1){ (new(Image)).src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion/1234567890/?label=sHzVCMj0xmkQ1Ja43QM&guid=ON&script=0"; } }, 1000);

Over ons

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk te genieten van een groot assortiment sake`s afkomstig van de Japanse topbrouwerijen en andere Japanse alcoholische dranken. Wij bezorgen de drank bij u thuis die voorheen alleen via groothandels en horeca te verkrijgen was.

U kunt nu genieten van een grote diversiteit aan dranken voor elk moment van de dag. Wij bieden u een scherpe prijs in zowel het relatief gangbare segment als in het exclusieve topsegment. Wat bijvoorbeeld te denken van sake die gemaakt is op basis van zeewater, sake`s met echt goud of sake`s die gemaakt zijn van gist dat is meegenomen tijdens ruimtereizen. Ook sake`s met een frisse bubbel en oudere gerijpte gelagerde sake`s ontbreken niet. Bovendien bieden wij sake`s in allerlei maten, van kleine flesjes tot grote flessen ideaal voor feesten e.d.

Sake kent een lange historie. Op onze website staat de nodige achtergrondinformatie vermeld. 

Regelmatig breiden wij ons assortiment uit met nieuwe sake`s, shochu, whisky en bier en speciale aanbiedingen. Wij houden u graag op de hoogte via onze nieuwbrief zodat u niets hoeft te missen.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven van onze Japanse dranken. Kanpai (proost) !

Team Sakelicious

Sake kopen