setTimeout(function(){ if(window.location.href.indexOf('route=checkout/success')>-1){ (new(Image)).src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion/1234567890/?label=sHzVCMj0xmkQ1Ja43QM&guid=ON&script=0"; } }, 1000);

Privacy Policy

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel de grootste zorgvuldigheid is betracht bij de totstandkoming van de informatie op deze website, aanvaardt SAKELICIOUS geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site of op een van de sites waarnaar verwezen wordt. Mocht u in deze site onjuistheden of onvolledigheid aantreffen, dan kunt u daarover mailen naar disclaimer.

De informatie op deze site is opgesteld door SAKELICIOUS. Deze informatie mag alleen vrijelijk worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden. Voor andere doeleinden, of indien u hyperlinks naar deze site wilt maken, wordt u verzocht contact op te nemen met ons.


Privacy beleid
Sakelicious respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Sakelicious zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal de gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit voor de uitvoering van uw bestelling nodig is. Sakelicious gebruikt de verzamelde gegevens uitsluitend om haar klanten de volgende diensten te leveren:
- Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mail adres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te kunnen voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden;
- Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van onze website en over speciale aanbiedingen en acties.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Vragen
Indien u nog vragen mocht hebben over het privacy beleid van Sakelicious, dan kunt u een e-mail sturen naar info@sakelicious.com. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. Op deze pagina vindt u altijd de meest recente informatie omtrent privacy policy.